Kali Majapahit (KM) on kaakkoisaasialainen kamppailulaji, jossa yhdistetään elementtejä filippiiniläisestä Kalista, indonesialaisesta Silatista, Muay Thaista ja Hakka Kuntaosta. KM sai alkunsa Tahitilla vuonna 1998 Guro Punongin ja Fred Evrardin toimesta. Vuonna 2006 avattiin nykyinen päämaja Singaporeen, jossa järjestetään ohjelmia aikuisille ja lapsille, sekä erityisohjelmia yksityisyrityksille, valtiolle ja lainvalvontaviranomaisille.

Tavoitteemme on vaikuttaa maailmaan ja toisten elämään positiivisesti opetuksemme ja filosofiamme kautta. Pyrimme kamppailulajien opetuksen lisäksi auttamaan johtajuustaitojen kehittämisessä, henkilökohtaisessa kehittymisessä, terveellisissä elämäntavoissa, ja etiikan ja moraalin saralla. Johdamme esimerkin kautta. Yhdessä voimme tehdä maailmasta paremman paikan.

On kunniamme tarjota sinulle nämä itsepuolustusvideot, jotka sisältävät vinkkejä ja ideoita, kuinka voit puolustaa itseäsi hankalissa tilanteissa, kuinka kaatua oikein vahingon tai hyökkäyksen sattuessa, ja kaikkein tärkeimpänä, kuinka voit päivittäisellä liikunnalla pysyä hyvässä kunnossa pidempään.

Tervetuloa Kali Majapahit Academyyn Espooseen kokeilemaan tuntejamme. Lisätietoja saataville artzenter.fi tai lähettämällä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Taustakuva: Nelly Volkovich: Northern Lights (unsplash)