7.2.2020

 

Seritate.fi:n kontaktilomake ei ole toiminut oikein, mutta nyt toimii. Jos olet kirjoittanut minulle sen avulla, voisitko tehdä sen uudestaan, niin vastaan heti kysymyksiisi!  Toinen vaihtoehto on kirjoittaa minulle sähköpostiin osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Terveisin, Kirsi-Marja

 

 

2.1.2020

 

Hei!

Kirsi-Marjan SENIO -rivitanssikurssit keväällä 2020:

Maanantai:

Kauniaisten kansalaisopisto Petra:

SENIO -rivitanssi jatko 2: klo 12.00 -13.30 

SENIO -rivitanssi alkeet (alkeis-jatko) klo 14.00 - 15.30 

 

Tiistai:

Espoon työväenopisto, Tapiola:

SENIO -rivitanssi jatko klo 08.55 - 10.10 

SENIO -rivitanssi alkeis-jatko klo 10.15 - 11.15  

 

Vantaan aikuisopisto, Tikkurila:

SENIO -rivitanssi jatko 13.30 - 14.50 

 

Keskiviikko:

Helsingin työväenopisto, Maunula-talo:

SENIO -rivitanssi alkeet, klo 12.00 - 13.00 

 

Kauniaisten kansalaisopisto Petra:

SENIO -rivitanssi jatko 1 klo 15.00 - 16.30 

 

Torstai:

Helsingin työväenopisto, Saunabaari:

SENIO -rivitanssi kskitaso klo 12.30 - 14.00 

Helsingin työväenopisto, Malmi:

SENIO -rivitanssin jatkotaso klo 14.45 - 16.15

Uusi kurssi on Vantaan aikuisopiston Footbic ja Pilates -kurssi tiistaina!  Katso http://aurinkorytmi.com/opetus/syksy-2014/   (opetus vuonna 2020)

 

Terkuin,

Kirsi-Marja

 

20.11.2019:

Hei!

 

Jatkossa näet jo etusivulla linkit uusiin rivitansseihin.

 

Nyt on etusivulta löydettävissä 2 uutta rivitanssia!

 

Anja Friarin iloinen humppa-rivitanssi, Aina hauskaa olla pittää, on koreografioitu suomalaiseen kappaleeseen. Tanssi on moniosainen ja niinpä siinä on sopivasti haastetta 1 seinän tanssiksi! Humpan perusaskelta on kivasti varioitu.

 

Toinen uusi rivitanssi, Sambada Boogiewoo, on sekin tehty suomalaiseen kappaleeseen. Kaksosten, Hanna ja Laura Pitkäsen, koreografia on hauska ja musikaalinen. Kaksoset ovat yhdessä luoneet tanssin ja opettavat sen yhdessä!

 

Tervetuloa uusille sivuille!

Aloin tehdä näitä sivuja toukokuussa 2018 Topi Pudaksen kanssa. Kesällä 2018 teimme videoita eri paikoissa eteläisessä Suomessa ja suunnittelimme ja hahmottelimme sivuja. Topi oli mies kameran takana, ja seniorit ja rivitanssiohjaajat olivat kameran toisella puolella.

Aluksi emme olleet varmoja, miten nämä sivut rakennetaan, ja mitä asioita on tärkeää korostaa. Topin asenne oli rohkaiseva, mikä auttoi minua kehittämään ideoita ja  ajatuksia teoiksi. Ilman jatkuvaa keskusteluamme emme olisi näin pitkällä. Kokonaisuus ja yksityiskohdat olivat tärkeitä. Kiitos kaikille mukana oleville! Ja erityisesti Topille.

Keskustelimme myös senioritanssijoiden kanssa miettien, mikä on tärkeää heidän nähdä ja kuulla näillä sivuilla. Sivuston yksi tarkoitus onkin saada seniorit harrastamaan rivitanssia ja auttaa heitä harjoittelussa.

Teimme videoita, minkä jälkeen teimme videoita yhä uudelleen. Jossain vaiheessa talvella 2019 aloin opetella itse kuvaamista ja editointia ja tein sitten kymmeniä videoita uudelleen.

Tämän ensimmäisen julkaisun jälkeen parikymmentä tanssia lisätään sivuille kesän aikana.
Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat kysyä jotain tai ehdottaa parannuksia.

Näillä sivuilla voit löytää helppoja tansseja ja myös harjoitella niitä  kanssamme. Löydät myös haastavia  ja hyvin erityyppisiä ​​rivitansseja, koska rivitanssi on avoin kaikille, riippumatta siitä, minkä ikäinen olet ja missä vaiheessa tanssimatkaa.

Ohjaajana voit myös saada kirjautumistiedot päästäksesi tähän sivustoon. Kirjautuneena voit nähdä muiden kirjautuneiden ohjaajien kurssitanssilistat ja saada vinkkejä siitä, mitä muualla opetetaan. Toivon, että viihdyt näillä sivuilla ja löydät hyviä tansseja!

Terveisin,

Kirsi-Marja